Dagelijks geopend van 12:00u ('s maandags van 15:00u) tot 22:30 (vr/za/zo tot 23:00u)

 

Voor feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. Neem contact op voor informatie en reserveringen.

slideshow slideshow slideshow

Een van de bijzonderste restaurants Scheveningen

Restaurants scheveningen

Een van de meest bijzondere restaurants in Scheveningen is het Rosarium Wokrestaurant Westbroekpark. Aan een zonnig terras in het Panoramahof, in het historierijke Westbroekpark te Scheveningen, vindt u het in 1961 gerealiseerde Rosarium. Het rijke ontwerp van deze tuin vol bekroonde rozen maakt het restaurant tot een representatieve omgeving voor uw bedrijfsetentje. Tegelijkertijd is de restaurantsfeer geschikt voor uw intiemere familiediner, huwelijksfeest, receptie, jubileum of andere sfeervolle gelegenheid met een grote of kleine groep.

Wereldse restaurantsfeer Scheveningen
Voor uw lunch of diner verzorgen wij een uniek wokbuffet, waaruit u en uw gezelschap naar wens de heerlijkste verse gerechten mogen samenstellen. Prachtige vis, zee-delicatessen, garnalen, inktvis, gevogelte, groenten en vlees worden hier in uw bijzijn door onze chef-koks bereid, volgens één van de vele heerlijke recepten. Hiervan mag u onbeperkt genieten:

  • Wokbuffet
  • Wok-a-soup-Formule
  • Japanse sushi
  • Salade-buffetten

Ideaal gelegen restaurant Scheveningen
Ook de omgeving in en rondom Scheveningen maakt Rosarium Wokrestaurant Westbroekpark tot wat het is: een van de meest ideale restaurants voor het vieren van diverse festiviteiten. Want het is gelegen tussen het Circustheater, het Kurhaus en Madurodam in Scheveningen en Den Haag. Hierdoor is er tevens altijd voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Reacties van onze gasten

Zijn in dit restaurant meerdere malen geweest en altijd alles super verzorgd, complimenten aan de heer Chang, prima gastheer en het personeel. Altijd alles lekker vers en het restaurant is schoon en dan natuurlijk die prachtige omgeving! Binnenkort gaan we weer!

Nathalie HartCijfer: 8,7

Onlangs werd ik 50 en mijn familie heeft mij aangenaam verrast door hier met z'n allen te eten. Ik kom zeker terug. Wat ook vermeldenswaardig is, we keken uit op het rosarium en alles stond in volle bloei. Wat wil een mens nog meer!

Frank FaberCijfer: 10

Willen we mooi en lekker uiteten, dan gaan we naar het Westbroekpark om te wokken. Samen, met het hele gezin, of met een grote groep; een paar keer per jaar.

AnnetCijfer: 9,2

Super, we blijven terugkomen. Met zijn tweeen of met een groep het blijft geweldig.

VervoortCijfer: 9,5

We hebben op vaderdag met 4 personen gegeten. (Wel gereserveerd...gelukkig maar, want het was super druk). Het eten werd regelmatig bijgevuld en was heel vers. Het restaurant zat helemaal vol... maar de bediening was heel behulpzaam en relaxed en alles liep op rolletjes. Een echte aanrader! Leuke speeltuin en een prachtig rosarium.We komen gauw weer langs.

IngeCijfer: 9,5

Beste Michael en personeel, We willen jullie nog bedanken voor de goeie service in het restaurant afgelopen zaterdag. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en de service was perfect. De groeten van het net getrouwde stel.

Jeffrey en Nicole

Dit restaurant is een van mijn meest favoriete restaurants! Van voor- tot nagerecht is alles vers en heel erg lekker! Ook de sushi & sashimi zijn goed te doen. Door het all-you-can-eat principe is het een voordelig uitje. De ligging, naast het Rosariumpark, is geweldig; zowel in de zomer als in de winter. En het personeel is er altijd vriendelijk. Een aanrader voor jong en oud, familiefeestjes, bedrijfsuitjes en stelletjes!

Kiki SugarCijfer: uitstekend