Dagelijks geopend van 12:00u ('s maandags van 15:00u) tot 22:30 (vr/za/zo tot 23:00u)

 

Voor feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. Neem contact op voor informatie en reserveringen.

slideshow slideshow slideshow

Heerlijk wokken in stijl

Wokken

Wokken is anders dan eten in een gewoon restaurant. Met wokken worden de gerechten immers in uw bijzijn gemaakt. Uit vele ingrediënten zoals vis, zee-delicatessen, vlees, gevogelte en groenten. Iedereen uit uw gezelschap kiest naar wens een gerecht. Onder het geknetter van al dit heerlijks kan de feestsfeer losbarsten. De gezelligste gesprekken ontstaan zo in het Wokrestaurant Rosarium van Westbroekpark te Scheveningen. Hier komt wokken tot leven. Net als uw huwelijksfeest, familiediner, bedrijfsfeest, jubileum of receptie.

Waarom wokken?
Wokken hoort echt bij de tijd. Zo ook ons menu met Wok-a-soup-Formule, salade-buffet en Japanse sushi. U mag hiervan zo veel eten als u wilt. Dit laat u bereiden door onze getalenteerde chef-koks. Zo organiseert u een lekker, gezellig én gezond etentje, want wokken is een van de meest gezonde manieren van koken.

Wokken bij Rosarium Wokrestaurant Westbroekpark
Ook onze omgeving maakt het wokken tot wat het is. Want wat is er nu mooier dan wokken in een restaurant met direct uitzicht op het Panoramahof, waarin rozen pronken die onderscheiden zijn met goud. In deze representatieve omgeving van het historische park bieden wij u vele mogelijkheden voor uw culinaire wensen. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Reacties van onze gasten

Zijn in dit restaurant meerdere malen geweest en altijd alles super verzorgd, complimenten aan de heer Chang, prima gastheer en het personeel. Altijd alles lekker vers en het restaurant is schoon en dan natuurlijk die prachtige omgeving! Binnenkort gaan we weer!

Nathalie HartCijfer: 8,7

Onlangs werd ik 50 en mijn familie heeft mij aangenaam verrast door hier met z'n allen te eten. Ik kom zeker terug. Wat ook vermeldenswaardig is, we keken uit op het rosarium en alles stond in volle bloei. Wat wil een mens nog meer!

Frank FaberCijfer: 10

Willen we mooi en lekker uiteten, dan gaan we naar het Westbroekpark om te wokken. Samen, met het hele gezin, of met een grote groep; een paar keer per jaar.

AnnetCijfer: 9,2

Super, we blijven terugkomen. Met zijn tweeen of met een groep het blijft geweldig.

VervoortCijfer: 9,5

We hebben op vaderdag met 4 personen gegeten. (Wel gereserveerd...gelukkig maar, want het was super druk). Het eten werd regelmatig bijgevuld en was heel vers. Het restaurant zat helemaal vol... maar de bediening was heel behulpzaam en relaxed en alles liep op rolletjes. Een echte aanrader! Leuke speeltuin en een prachtig rosarium.We komen gauw weer langs.

IngeCijfer: 9,5

Beste Michael en personeel, We willen jullie nog bedanken voor de goeie service in het restaurant afgelopen zaterdag. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en de service was perfect. De groeten van het net getrouwde stel.

Jeffrey en Nicole

Dit restaurant is een van mijn meest favoriete restaurants! Van voor- tot nagerecht is alles vers en heel erg lekker! Ook de sushi & sashimi zijn goed te doen. Door het all-you-can-eat principe is het een voordelig uitje. De ligging, naast het Rosariumpark, is geweldig; zowel in de zomer als in de winter. En het personeel is er altijd vriendelijk. Een aanrader voor jong en oud, familiefeestjes, bedrijfsuitjes en stelletjes!

Kiki SugarCijfer: uitstekend